A student scores 72 out of 100 on a test. If the maximum
score on the next test is also 100
points , what score does the student need to maintain at least an average of
Thank you for the opportunity to help you with your question!
His first score = 72
If his average >= 78, then his total score in two tests must be > = 2*78 =156
Since his first score is 72, he must score at least 156-72 = 84
His score in the next test >= 84
I have one one question. Parking in a studenting lot costs $3 for the first hour half and $1.50 for each hour thereafter. A partial hour is charged the same as a full hour. What is the longest time a student can park for in this lot for $9?
First hour cost = $3.
For every hour or part thereof , parking cost = $1.5
If x is the additional number of hours , total cost= 3+1.5x<=9
Longest time = 1+4 = 5 hours. It should not exceed 5 hours.
I hope that you are satisfied with this answer.
Sorry I meant to put first half hour not hour half for $3
So wouldn't the answer be 4.5 ?
First half hour cost = $3
I assume $ 1.5 remain the same.
Let x be the additional hours.
Longest time = 4.5 hours or 4 1/2 hours.
yes. that is what i wrote. But your intervening prompt prevented me from sending
I hope you are satisfied with my answer.
Content will be erased after question is completed.
Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.
Forgot your password?