Math help so lost (how to solve)

Algebra
Tutor: None Selected Time limit: 1 Day

Henry is paid $34 for each of the first 40 lawns he mows and $42 for every lawn he mows after that. If he mows 55 lawns and pays for $156 in gas, how much is his take-home pay?

Jun 18th, 2015

Thank you for the opportunity to help you with your question!

34*40=1360

42*15=630

1360+630=1990

1990-156=1834

Henry takes home $1834

Please let me know if you need any clarification. I'm always happy to answer your questions.
Jun 18th, 2015

Studypool's Notebank makes it easy to buy and sell old notes, study guides, reviews, etc.
Click to visit
The Notebank
...
Jun 18th, 2015
...
Jun 18th, 2015
May 25th, 2017
check_circle
Mark as Final Answer
check_circle
Unmark as Final Answer
check_circle
Final Answer

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

check_circle
Final Answer