What is the difference in these arguments? Are they valid, invalid, or sound?

Anonymous
timer Asked: Jan 27th, 2019
account_balance_wallet $15

Question Description

Examine the arguments below.Identify the form of each argument. In some cases, the form of the argument is neither, A, B, C, nor D.In that case, you should merely indicate “other form.”

1. (1) All dogs are mammals.

(2) All mammals are things with hair.

Therefore,

(3) All dogs are things with hair.

Ans- B Invaild


2.(1) If that is a car, then I am a donkey.

(2) I am a donkey.

Therefore,

(3) That is a car.

Ans-D


3.(1) All children are humans.

(2) All humans are mammals.

Therefore,

(3) All children are mammals.

Ans-B


4.(1) All women are humans.

(2) All men are under eighteen years of age.

Therefore,

(3) All women are under eighteen years of age.

Ans- Other form


5.(1) If you throw a match on that gas, then it will burn.

(2) You will throw a match on that gas.

Therefore,

(3) It will burn.

Ans- C


6.(1) All houses are made of wood.

(2) All houses are made of stone.

Therefore,

(3) Everything made of wood is made of stone.

Ans- A


7.(1) If he gets in trouble, he will call his Mother.

(2) He will not get in trouble.

Therefore,

(3) He will not call his mother.

Ans-Other form


8.(1) Some computers are PCs.

(2) All PCs are not Macintoshes.

Therefore,

(3) Some computers are not Macintoshes.

Ans-Other form


9.(1) She is either at the grocery store or at the mall.

(2) She is not at the mall.

Therefore,

(3) She is at the grocery store.

Ans-Other form


10.(1) All cows are pigs.

(2) All pigs are ducks.

Therefore,

(3) All cows are ducks.

Ans- B


11.(1) George is a human.

(2) All humans are mammals.

Therefore,

(3) George is a mammal.

Ans-Other form


12.(1) If you jump from the Empire State Building, you will die.

(2) You will jump from the Empire State Building.

Therefore,

(3) You will die.

Ans-C


13.(1) If you are human, you will die.

(2) You will die.

Therefore,

(3) You are human.

Ans-D


14.(1) All pigs are things that have wings.

(2) All pigs are things that love country music.

Therefore,

(3) All things that have wings are things that love country music.

Ans-A


15.(1) Cell phones have replaced many cameras.

(2) Cameras all use film.

Therefore,

(3) Cell phones all use film.

Ans-Other form

Tutor Answer

DENIQUE
School: UIUC

SEE IT
see it

Running Head: business correspondence

1

Business correspondence
Institutional affiliation
Name
Date

MACHINE REPLACEMENT

2

Requesting machine replacement
Date: 25th January 2019
To: Samsung Washing Machine limited
From:
Subject: Washing Machine Replacement
Dear, Samsung Washing Machine limited
On 20th December 2019, I purchased a dry-cleaning press machine from your hoard which was
costing $200. The machine sequential number is 3330579. I bought the machine wh...

flag Report DMCA
Review

Anonymous
Thanks, good work

Similar Questions
Hot Questions
Related Tags
Study Guides

Brown University





1271 Tutors

California Institute of Technology




2131 Tutors

Carnegie Mellon University




982 Tutors

Columbia University





1256 Tutors

Dartmouth University





2113 Tutors

Emory University





2279 Tutors

Harvard University





599 Tutors

Massachusetts Institute of Technology



2319 Tutors

New York University





1645 Tutors

Notre Dam University





1911 Tutors

Oklahoma University





2122 Tutors

Pennsylvania State University





932 Tutors

Princeton University





1211 Tutors

Stanford University





983 Tutors

University of California





1282 Tutors

Oxford University





123 Tutors

Yale University





2325 Tutors