56? Multiple choice questions help

Anonymous
timer Asked: Feb 1st, 2019
account_balance_wallet $10

Question Description

please help me with these 56 multiple choice questions please thank you

56? Multiple choice questions help
dfeb7e90_fd26_4535_ab9d_291752f67f06.jpeg
56? Multiple choice questions help
d17c4a42_3315_4e4d_acbb_29cf54366b8f.jpeg
56? Multiple choice questions help
46f9adf9_b51b_43db_abf5_8fb4624acb5a.jpeg
56? Multiple choice questions help
451eef6d_43db_46b0_8e8a_4670ccbd6f54.jpeg
56? Multiple choice questions help
f91e159e_ea41_44a6_bebe_7f548506089d.jpeg

Tutor Answer

DctrTerry
School: UT Austin

Here you go! Please let me know if you require any edits or have any questions.

ANSWER.
1. Which one of the following is not part of scientific methods processes?
Answer: Discussion
2. Which one of the following would be a good example of an observation in the scientific methods
processes?
Answer: Researcher watching a chemical reaction and noting color and temperature change.
3. Which one of the following would be a good example of an observation in the scientific methods
processes?
Answer: A physician speaking with and observing a patient in an examination room.
4. Which one of the following would be a good tool in making scientific observations during a chemical
reaction?
Answer: Barometer, thermometer, scale
5. Good tool for making scientific observations after isolating a solid product from a chemical reaction
Answer: Balance
6. Which one of the following would be a good example in the scientific methods processes?
Answer: A researcher considers that the more sunlight a green plant receives the larger the plant
will grow.
7. Why chemistry is considered a central science?
Answer: Because it is the fundamental science for many other disciplines
8. What is applied research?
Answer: It deals primarily with solving practical real world problems.
9. What is basic research?
Answer: It deals primarily with fundamentals of science that may result in future
10. Which off the following is an example of applied r...

flag Report DMCA
Review

Anonymous
Excellent job

Similar Questions
Hot Questions
Related Tags
Study Guides

Brown University





1271 Tutors

California Institute of Technology




2131 Tutors

Carnegie Mellon University




982 Tutors

Columbia University





1256 Tutors

Dartmouth University





2113 Tutors

Emory University





2279 Tutors

Harvard University





599 Tutors

Massachusetts Institute of Technology



2319 Tutors

New York University





1645 Tutors

Notre Dam University





1911 Tutors

Oklahoma University





2122 Tutors

Pennsylvania State University





932 Tutors

Princeton University





1211 Tutors

Stanford University





983 Tutors

University of California





1282 Tutors

Oxford University





123 Tutors

Yale University





2325 Tutors