##### how do i woek this problem out what is it asking me

label Mathematics
account_circle Unassigned
schedule 1 Day
account_balance_wallet \$5

Sep 14th, 2015

To do number 8, you have to find what is called "unit rate".  This is found by figuring out how much oil is is leaked per hour.

For A, that would be 287000000/5 = 57400000 (note the spill was in KL)

For B, that would be 260000/8 = 32500

For C, that would be 292000/0.5 = 584000 (30 minutes is the same as 0.5 hours)

So, by far, spill A had the highest rate.  So the answer to question 8 is "A".

For 9, We have to figure out what was the rate for 30 minutes.  This would be 0.5 hours or 0.5 times each of the rates above.  We find only answers B and D are valid (Spill C times 0.5, and Spill A times 0.5).  Spill A's value is greater.  So D is the correct answer for question 9.

Sep 14th, 2015

if you dont mind me asking i wanna learn how did u come to the conclusion that 30 mins is the same as 0.5?

Sep 14th, 2015

if you dont mind me asking i wanna learn how did u come to the conclusion that 30 mins is the same as 0.5?

Sep 14th, 2015

if you dont mind me asking i wanna learn how did u come to the conclusion that 30 mins is the same as 0.5?

Sep 14th, 2015

...
Sep 14th, 2015
...
Sep 14th, 2015
Oct 18th, 2017
check_circle