Someone there? need help with this question..

label Mathematics
account_circle Unassigned
schedule 1 Day
account_balance_wallet $5

Oct 14th, 2014

Difference in monthly payment =6.89-5.69 =1.2

Total payment for 240 months =325*240*6.89= $537,420

Total payment for 360 months =325*360*5.69=$665,730

Oct 14th, 2014

Did you know? You can earn $20 for every friend you invite to Studypool!
Click here to
Refer a Friend
...
Oct 14th, 2014
...
Oct 14th, 2014
Jun 25th, 2017
check_circle
Mark as Final Answer
check_circle
Unmark as Final Answer
check_circle
Final Answer

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

check_circle
Final Answer