can some one please help me with #11 and #12

label Mathematics
account_circle Unassigned
schedule 1 Day
account_balance_wallet $5

Oct 16th, 2017

11

James makes 7.00 

Priya makes 20% more than James = 

.2 * 7 = 1.40 

since more gonna add: 7.00+1.40= 8.40 

Priya makes 8.40 an hour

Siobhan makes 5% less than Priya=

.05*8.40 = .42 

since its less we subtract: 8.40-0.42=7.98

Siobhan makes? 

= $7.98 

12. 

45$= meal  

20%= tip  

.2*45=9$+45=54$

54$ with meal plus tip. 

6% = tax 

0.06*54=3.24 

3.24+54=57.24 

Amount of meal after tip and tax = $57.24

Nov 15th, 2014

Studypool's Notebank makes it easy to buy and sell old notes, study guides, reviews, etc.
Click to visit
The Notebank
...
Oct 16th, 2017
...
Oct 16th, 2017
Oct 17th, 2017
check_circle
Mark as Final Answer
check_circle
Unmark as Final Answer
check_circle
Final Answer

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

check_circle
Final Answer