The opera house charges $10 per ticket. They have 10 rows of seats and 9 seats in each row. How much money can the opera house earn in ticket sales if they do 2 showings.

10 rows of seats with 9 seats in each row: 10 x 9= 90

$10 per ticket: 90 x 10 =$900.00

2 showings: 2 x 900= 1800

The answer is $1800 for two showings if they sell all tickets at each show.

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.

Forgot your password?

Sign Up