Time remaining:
Algebra 1, Discounts

Algebra
Tutor: None Selected Time limit: 0 Hours

You have received from a purveyor 2 cases of Darjeeling tea at $15.75 a case and 40 pounds of coffee at $5.79 a pound. The purveyor allows 30 days for payment, but if you pay within 10 days, you receive a 3% discount. How much money did Lucy save?

Dec 7th, 2014

Tea cost=$15.75*2 =$31.50

coffee cost=$5.79*40=$231.60

Total actual cost=$31.50+$231.60=$263.10

3% discount= $263.10*0.03=$7.89

Amount lucy saved is $ 7.89

Dec 7th, 2014

Studypool's Notebank makes it easy to buy and sell old notes, study guides, reviews, etc.
Click to visit
The Notebank
...
Dec 7th, 2014
...
Dec 7th, 2014
Mar 26th, 2017
check_circle
Mark as Final Answer
check_circle
Unmark as Final Answer
check_circle
Final Answer

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

check_circle
Final Answer