Time remaining:
please answer this it's pratice

Algebra
Tutor: None Selected Time limit: 1 Day

A girl worked last summer. The first week she was there she worked a total of 25 hours in the office. She was paid $13.50 an hour for day shift and $15.50 an hour for night shift work .She earned $373.50 for first week of work . How many hours did she spend on the day shift ? How many hours did she spend on the night shift?

Mar 25th, 2015

If she worked only on the day shift, her earnings would have been $13.50 * 25 = $337.50. However, her earnings are $373.50 - $337.50 = $36.00 more. Each hour worked on the night shift adds $2 to her earnings, so she worked 36/2 = 18 hours on the night shift and 25 - 18 = 7 hours on the day shift. 

Check the answer: $13.5 * 7 + $15.5 * 18 = $373.50.

Mar 25th, 2015

Studypool's Notebank makes it easy to buy and sell old notes, study guides, reviews, etc.
Click to visit
The Notebank
...
Mar 25th, 2015
...
Mar 25th, 2015
Feb 22nd, 2017
check_circle
Mark as Final Answer
check_circle
Unmark as Final Answer
check_circle
Final Answer

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

check_circle
Final Answer