Are any of these answers incorrect?

Dec 25th, 2013
DotaCN
Category:
Other
Price: $5 USD

Question description

1. Which of the following is used when it is especially difficult to find a direct measure of a variable?

a. frequency count

b. raw numbers

c. surrogates

d. subjective numeric ratings

Ans: a

2. Which of the following is most closely associated with ordinal rankings?

a. frequency counts

b. raw numbers

c. indicators

d. subjective numeric rankings? 

Ans: d

3. Estimated (remaining cost) to completion (ETC) is calculated as? 

a. (BAC-EV)/CPI

b. (BAC-EV)/SPI

c. (BAC+EV)/CPI

d. (BAC+EV)/SPI

Ans: b

4. Which of the following is NOT a primary mechanism by which the PM exerts control? 

a. Reviews

b. Personal assignments

c. Audit Reports

d. Resource Allocation

Ans: c

5. Which of the following is not a component of the control system? 

a. Effector

b. Sensor

c. Decision maker

d. Eveler

Ans: c

6. According to research, which of the following is not an important dimension of project success? 

a. Project efficiency

b. Project team cohesiveness

c. Customer input/satisfaction

d. Business/direct success

Ans: a

7. In which of the following project states is the value of the project audit of rather limited usefulness? 

a. Master Schedule

b. Initiation

c. Feasibility study

d. Preliminary plan/schedule budget

Ans: d

8. Which is not a major section listed in the text for the audit report?

a. current status

b. future project status

c. critical management issues

d. financial analysis

Ans: b

9. Which of the following is not a main duty of the termination manager?

a. Oversee the closing of the project's books

b. Complete the projects final report

c. Ascertain any product support requirements

d. Ensure completion of work

Ans: c

10. Which of the following information should not be contained in an audit report? 

a. Introduction

b. Project RACI matrix

c. Risk Analysis

d. future project status

Ans: a


Tutor Answer

(Top Tutor) Daniel C.
(997)
School: Cornell University
PREMIUM TUTOR

Studypool has helped 1,244,100 students

8 Reviews


Summary
Quality
Communication
On Time
Value
kevin12622
Dec 1st, 2016
" Goes above and beyond expectations ! "
kiln82
Nov 22nd, 2016
" awesome work thanks "
ashleyisgod
Nov 17th, 2016
" Top quality work from this guy! I'll be back! "
likeplum4
Nov 8th, 2016
" Excellent work as usual "
Molly_Moon
Oct 26th, 2016
" AMAZING as always! "
kpcutie
Oct 17th, 2016
" Excellent job "
Hemapathy
Oct 3rd, 2016
" all I can say is wow very fast work, great work thanks "
pmallory
Sep 24th, 2016
" Totally impressed with results!! :-) "
Ask your homework questions. Receive quality answers!

Type your question here (or upload an image)

1828 tutors are online

Brown University





1271 Tutors

California Institute of Technology




2131 Tutors

Carnegie Mellon University




982 Tutors

Columbia University





1256 Tutors

Dartmouth University





2113 Tutors

Emory University





2279 Tutors

Harvard University





599 Tutors

Massachusetts Institute of Technology



2319 Tutors

New York University





1645 Tutors

Notre Dam University





1911 Tutors

Oklahoma University





2122 Tutors

Pennsylvania State University





932 Tutors

Princeton University





1211 Tutors

Stanford University





983 Tutors

University of California





1282 Tutors

Oxford University





123 Tutors

Yale University





2325 Tutors