Mallory makes $10 per hour babysitting and $8 per hour working at the local grocery store. Last week she babysat for 6 hours. Her total gross earnings for both jobs was $180.
6*10=60 180-60= 120 120/8=15hrs
Content will be erased after question is completed.
Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.
Forgot your password?