when payal chitlangia works overtime (any hours over 40 hours a week), she is paid 1.5 times her regular hourly rate. last week she worked 58 hours. if her regular hourly rate is $6.10, what did she earn last week ?
Payment for first 40 hrs = 6.10 *40 =$ 244
Remaining 58-40 = 18 hrs , she will earn 6.1 *1.5 =$9.15 per hour
payment for 18 hrs = 9.15*18 =$ 164.7
total weekly payment = 244+164.7 = $408.7 (Answer)
Content will be erased after question is completed.
Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.
Forgot your password?