1. A machine can label 525 jars in 5 hours. If the rate of the machine was tripled, how many jars could be labeled in 10 hours at the new rate?

rate= 525/5= 105 jar/hr

trippling gives rate= 105*3= 315jars/hr

in 10 hrs answer= 315*10= 3150 jars..................................................................................................

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.

Forgot your password?

Sign Up