The Book Nook makes four times as much revenue on paperback books as on hardcover books. If last month’s sales totaled $124,300, how much was sold of each type book?
Divide the revenue into 5 equal shares, each being $124300/5 = $24860. Then the revenue from hardcover books is $24860 (1 share) and revenue from paperbacks is 24860*4 = $99440 (4 shares).
Check the answer: 24860 + 99440 = 124300.
Content will be erased after question is completed.
Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.
Forgot your password?