please help me solve and understand why thats the answer

label Mathematics
account_circle Unassigned
schedule 1 Day
account_balance_wallet $5

Apr 28th, 2015

On Friday there were 367 + 178 = 545 boys and girls who rode the Twister

On Saturday there were 165 + 218 = 383 boys and girls who rode the Twister

n = 545 - 383 = 162

If you put another rectangle box with the number 162 inside where n is, then the Saturday strip diagram will be the same length as the Friday strip diagram.

That's why B is the answer. Because it finds the difference between the total number of children on both days.

Apr 28th, 2015

thankyou so much for the explanation. I appreciated it.

Apr 28th, 2015

Did you know? You can earn $20 for every friend you invite to Studypool!
Click here to
Refer a Friend
...
Apr 28th, 2015
...
Apr 28th, 2015
Oct 22nd, 2017
check_circle
Mark as Final Answer
check_circle
Unmark as Final Answer
check_circle
Final Answer

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

check_circle
Final Answer