work Monday-Friday for the next four weeks. work 4 hours per days except Tuesdays and Thursdays, when you will work 9 hours per day minus half hour lunch break. how many total hours will you work?
4 hours Mon, Wed, Fri = 12 hours
9 hours Tues, Thur = 18 - 1 for lunch = 17
12 + 17 = 29
4 weeks x 29 = 116 hours
Content will be erased after question is completed.
Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.
Forgot your password?