please help...5th grader

label Mathematics
account_circle Unassigned
schedule 1 Day
account_balance_wallet $5

Apr 29th, 2015

I would say to divide 5 into 200 to find out miles per inch.  It would be 200/5=40 so for every inch on the map, the distance is 40 miles.  It wants to know what the actual distance between the cities are so it would be the 200 miles for 5 inches plus 80 for the extra 2 inches.  The amount would be 280miles.  

To make one costume it takes 6 yards, but for several costumes she uses 48 yards.  I divided 6 into 48 which would mean that she would be making 8 costumes ( 48/6=8) then I took the amount of costumes and multiplied it by the yards of trim (8*3=24) so it would be 24 yards of trim.  Or you could just say that the the rule is to divide it by half since the yards of trim are exactly one half of the yards of material.  You'd still end up with 24 yards as your answer.

Apr 29th, 2015

Studypool's Notebank makes it easy to buy and sell old notes, study guides, reviews, etc.
Click to visit
The Notebank
...
Apr 29th, 2015
...
Apr 29th, 2015
Sep 25th, 2017
check_circle
Mark as Final Answer
check_circle
Unmark as Final Answer
check_circle
Final Answer

Secure Information

Content will be erased after question is completed.

check_circle
Final Answer