Can I have help on the 30th question from this link please?
1. 50/2 -(5-11)^2
25 - (-6)^2 = 25-36 = -11 (Answer)
Dear student : I can solve all of them but $1 is very very less for all 30 questions .... If you can allow to complete the same I will complete in few hours for $30
If you are having some other
problem please feel free to contact me for quick & quality services..
Use my promo code: Saroj N or link: studypool.com?aid=Saroj N, and get $10 Free.
I only needed help just on the 30th question. The other problems I can do.
ok please let me see
Its fine. Thank you for helping out with the question. I'll be practicing it.
Let the speed of Fright train is x miles/hr than speed of passenger train will be = 2x miles/hr
Distance traveled in Fright train = 350 miles hence travel time by fright train = distance/speed = 350/x hrs
Distance traveled in Passenger train = 700 miles, hence travel time by passenger train = distance/speed = 700/2x = 350/x hrs
since total travel time is 20 hrs therefore
350/x + 350/x = 20
or 700/x = 20
solving we get , x = 700/20 = 35 miles/hrs
hence Average speed of Fright train = 35 mils/sec
& Passenger train = 2 * 35 = 70 miles /sec (Answer)
you can add me as your tutor ... if desire !!!!
Sure I'll add you. Everyone's helpful in this website.
Content will be erased after question is completed.
Enter the email address associated with your account, and we will email you a link to reset your password.
Forgot your password?