Access over 20 million homework & study documents

1

Content type
User Generated
Subject
Marketing
Type
Homework
Rating
Showing Page:
1/4

Sign up to view the full document!

lock_open Sign Up
Showing Page:
2/4

Sign up to view the full document!

lock_open Sign Up
Showing Page:
3/4

Sign up to view the full document!

lock_open Sign Up
End of Preview - Want to read all 4 pages?
Access Now
Unformatted Attachment Preview
ASSIGNMENT 6 Name: Institution: Course: Date: ASSIGNMENT 6 1} Total earning=commission for sales above $450,000+commission for sales up to $450,000 For sales up to $450,000 $450,000*8/100=$36,000 Whatever remains must be for sales above $450,000 Let’s assume P is the sales above $450,000 P*12/100=$64,000 P=$64,000*100/12 P=$533,333.33 Thus total sales for that year should be at least $(450,000+533,333.33) =$ 983,333.33 2} required monthly sale=total annual sales/12 =$983,333.33/12 =$81,944.44 3} weekly goal sales=monthly goal sales/4 =$81,944.44/4 =$20,486.11 4} a) required average sale per day=weekly goal sales/5 (assuming I work 5days a week) =$20,486.11/5 =$4,097.22 b) Since the average advertising contract costs $3700 per month I require to sell the advertising to at least 2clients daily =$4,097.22/$3,700 =1.1 clients Selling to one client per day will not meet my goal hence the need to sell to two clients daily. 5} assuming the station records remain constant : 60 clients active monthly and 97% of statements collected then I am likely to monthly sell: 60*97/100*$3,700=$215,340 Annually I am likely to sell $215,340*12=$2,584,080 ASSIGNMENT 6 My commission out of the ...
Purchase document to see full attachment
User generated content is uploaded by users for the purposes of learning and should be used following Studypool's honor code & terms of service.

Anonymous
Awesome! Made my life easier.

Studypool
4.7
Indeed
4.5
Sitejabber
4.4

Similar Documents