Showing Page:
1/2
CHEMISTRY SCIENCE
PRACTICE QUIZ Q&A
1. A table where we can see the arrangements of chemical elements
Answer: Periodic table
2. Atomic number of Copper
Answer: 29
3. Element that has a chemical symbol of Y
Answer: Yttrium
4. He discovered the periodic table of elements
Answer: Dmitri Mendeleev
5. Number of chemical elements in periodic table
Answer: 118
6. Chemical name that has an atomic number of 118
Answer: Oganesson
Showing Page:
2/2
7. Symbol of Mercury
Answer: Hg
8. Chemical name of Cr
Answer: Chromium
9. Element that has chemical symbol of Pb
Answer: Lead
10. Chemical name that has an atomic number of 110
Answer: Darmstadtium
11. The most abundant element in the universe and it’s also the lightest
of all the elements
Answer: Hydrogen
12. Chemical symbol of Barium
Answer: Ba
13. Chemical name of Mc
Answer: Moscovium

Unformatted Attachment Preview

Name: Description: ...
User generated content is uploaded by users for the purposes of learning and should be used following Studypool's honor code & terms of service.
Studypool
4.7
Trustpilot
4.5
Sitejabber
4.4