Donavan Insurance Group: Hvordan at finde billig indboforsikring i 2017?

crqrefrawnxbovar
timer Asked: Oct 2nd, 2017

Question Description

At finde billig indboforsikring skal være nemt. Bare Ring op nogle forsikringsselskaber, sammenligne priserne og vælge den laveste. Men med betydningen af ordentlig husejere forsikring pris ikke altid den bedste sammenligning punkt. Efter alt, beskytter indboforsikring ikke blot strukturen af dit hus. Det også beskytter dine ejendele og dækker dig hvis du er ansvarlig for en andens personskader eller skader på ejendom, mens de er i dit hjem.

Selv om en række faktorer, der bestemmer dit hjem forsikringspræmier er uden for din kontrol, i denne artikel, jeg vil skitsere finde flere strategier, der vil hjælpe dig med at billig indboforsikring. Du kan begynde at bruge en afgørende strategi — shoppe rundt — med værktøjet tilbud nedenfor. Alt du skal gøre er at indtaste dit postnummer og du vil blive præsenteret med en række valgmuligheder fra top hjem forsikringsselskaber i dit område.

Der findes flere typer af husejere forsikring, men de alle beskytter dit hjem fra "farer," der er bare en fancy måde at henvise til noget slemt, der skader din ejendom. Boligejere forsikringer er angivet med tal: HO-1, HO-2, HO-3, og så videre. HO-1 politikker er så grundlæggende, at de fleste forsikringsselskaber har stoppet sælger dem, så jeg ikke vil dække denne type i dybden.

Både HO-2 og HO-3 politikker beskytte dit hus og dens indhold i tilfælde af disse 16 farer, ifølge forsikring oplysninger Institute (III):

• Brand eller lyn

• Storm eller hagl

• Eksplosion

• Optøjer eller civil uro

• Skader forårsaget af fly

• Skader forårsaget af køretøjer

• Røg

• Hærværk eller ondsindede fortræd

• Tyveri

• Vulkanudbrud

• Nedfaldende genstande

• Vægten af is, sne eller slud, der forårsager skade på en bygning

• Utilsigtet udledning eller overløb af vand eller damp fra inden for en VVS, opvarmning, aircondition eller automatiske brand-beskyttende sprinkleranlæg eller fra et husholdningsapparat

• Pludselige og utilsigtet rive fra hinanden, revner, brændende eller udbuling af en damp eller varmt vand varme-system eller en aircondition eller automatiske brand-beskyttende system

• Indefrysning af VVS, opvarmning, aircondition eller automatiske brand-beskyttende system eller af et husholdningsapparat

• Pludselige og utilsigtede skader fra en kunstigt genererede elektrisk strøm

Forskellen mellem HO-2, også kaldet "bred form" politikker, og HO-3, kaldet "særlige form," er, at HO-2 politikker angive alt de dækker, og HO-3 politikker ikke. Med andre ord, hvis du har en politik for HO-2 og der sker noget til dit hjem, der ikke findes på listen ovenfor, er du ude af lykke. HO-3 politikker, på den anden side dækker alt, hvad der kunne eventuelt ske til dit hjem med undtagelse af hvad de specifikt udelukke. Standard udelukkelse omfatter jordskælv, oversvømmelser, krig, nukleare katastrofer, forsømmelse og skadedyr. HO-3 politikker er den mest populære, ifølge III.

HO-5 politikker er ligesom HO-3 politikker, men beskytte dine personlige ejendele, også. Der er andre typer af husejere forsikring for særlige omstændigheder: HO-4 politikker beskytte lejere, og HO-6 politikker beskytte condo ejere. HO-7 politikker er for mobile eller produceret boliger, og HO-8 politikker er specielt til ældre boliger.

Hvad indboforsikring dækker ikke

Uanset hvilken form for husejere forsikring du køber, er der nogle vigtige ting, der ikke vil blive dækket. Oversvømmelser er ikke dækket – du skal bruge en særskilt politik for det (og det har føderalt kræves hvis du er i et højrisiko område). Jordskælv eller andre "jordens bevægelser" som jordskred eller sinkholes også kræve særskilt dækning. Kloak backups, mug skader og problemer som følge af forsømmelse er også udelukket fra standard politikker. Sørg for, at du spørge dit forsikringsselskab for en komplet liste over udelukkelser — nogle kan overraske dig.

Hvor meget hjem forsikring lave jeg savn?

Første, du skal beregne de fulde omkostninger ved udskiftning dit hjem i tilfælde af en totalskade. Det er det beløb, det ville koste for at genopbygge dit hjem i den samme placering ved hjælp af lignende materialer til hvad du har i øjeblikket fremherskende labor omkostninger. Dette tal kunne være langt anderledes end dit hjems markedsværdi, advarer eksperterne. Et professionelt skøn kan hjælpe hvis du er usikker.

Andet, skal du nok til at dække dine ejendele. En tommelfingerregel er en dollar beløb svarende til 50-75% af hvad det ville koste for at erstatte strukturen af dit hjem, diskuteret ovenfor. Så hvis du finde på en ombygning omkostninger $ 250.000, skal du mindst $125.000 til at dække dine ejendele. Gennemføre en indbofortegnelse ved vigtige elementer og deres værdier kan hjælpe dig frem til en mere præcis nummer. Dyre ejendele såsom smykker og fine art kan kræve tilføjelse dækning.

For det tredje skal du tænke over ansvar — det er, hvad du vil være ansvarlig for, hvis nogen er skade på din ejendom. Den mindste normalt inkluderes i en standard politik er $100.000, men eksperter anbefale ofte $300.000 til $500.000, ifølge III.

Endelig tænke på særlige situationer, som hvor du ville leve hvis en katastrofe ødelægger dit hjem. En standard politik kan give 20% af omkostningerne til at genopbygge for dig at bruge i denne situation, men du kan have en mulighed for at tilføje dækning. Også overveje, om dit hjem er i risiko for katastrofer ikke er omfattet af standard indboforsikring, såsom oversvømmelser og jordskælv. I disse tilfælde vil du har brug for separate politikker for at beskytte dit hjem.

Picking et dækningsniveau

Selv når du har fastlagt en dollar beløb for dækning, skal du vælge mellem tre standard dækning niveauer for din indboforsikring:

• Faktiske kontantværdi: Dette er den billigste indboforsikring fordi det faktorer i afskrivningen af dit hjem og ejendele, betaler nemlig kun, hvad disse ting ville være værd i dag.

• Genanskaffelsesprisen: denne type hjem forsikring ikke faktor i afskrivning, men udbetalinger er genstand for politiske grænser.

• Garanteret genanskaffelsesprisen: ligesom genanskaffelsesprisen forsikring, garanterede udskiftning ikke faktor i afskrivning. Dog, det også giver dig mulighed at overskride dine grænser, politik, betale, hvad det tager for at erstatte din hjem og ejendele. Disse politikker er den dyreste og kan være svært at finde. Nogle forsikringsselskaber tilbyder udvidet udskiftning omkostninger politikker i stedet. Disse typisk betale op til 120 eller 125% af dit forsikringsbeløbet.

Vores mission er at beskytte og forbedre de finansielle ressourcer for vores kunder, således at sikre deres sikkerhed og livskvalitet, ved at levere lyd professionel ledelse service.

Donavan Insurance Group Services Inc. blev etableret i 1986 som et uafhængigt forsikring agentur med et ry for overlegen Service. Donna Martin-Boseker, der har været i branchen siden 1976, havde tidligere arbejdet i agenturet, når det var kendt som Domex forsikring. Hun købte virksomheden i 1986 og omdøbt det Donavan Insurance Services Inc. Vi repræsenterer vores kunders bedste interesser og skræddersy løsninger for deres særlige forsikringsbehov. Vi tilbyder en bred portefølje af forsikringer luftfartsselskaber med yderst konkurrencedygtige priser. Vores dækningsområder omfatter alle former for forretnings- og personlige forsikring.

User generated content is uploaded by users for the purposes of learning and should be used following Studypool's honor code & terms of service.

This question has not been answered.

Create a free account to get help with this and any other question!

Related Tags

Brown University





1271 Tutors

California Institute of Technology




2131 Tutors

Carnegie Mellon University




982 Tutors

Columbia University





1256 Tutors

Dartmouth University





2113 Tutors

Emory University





2279 Tutors

Harvard University





599 Tutors

Massachusetts Institute of Technology



2319 Tutors

New York University





1645 Tutors

Notre Dam University





1911 Tutors

Oklahoma University





2122 Tutors

Pennsylvania State University





932 Tutors

Princeton University





1211 Tutors

Stanford University





983 Tutors

University of California





1282 Tutors

Oxford University





123 Tutors

Yale University





2325 Tutors