Rrjete shoqerore ne internet

Jul 7th, 2015
Studypool Tutor
Central State University
Course: general
Price: $20 USD

Tutor description

Ne momentin qe njerezve u kerkohet te mendohen rreth termit “ Rrjet shoqeror” gjeja e pare qe u shkon ndermend eshte rrjeti shoqeror shume popullor Facebook.Facebook padyshim eshte nje shembull I shkelqyer I nje lloji te caktuar rrjeti social,por ai nuk perfaqeson te gjithe gamen e gjere te komuniteteve online qe ekzistojne ne internet. Duke u bazuar ne strukturen dhe qellimin e tyre,rrjetet shoqerore i ndajme ne : forume,blogje,mikroblogje,profesionale ,photo sharing,video sharing dhe te pergjithshme. Forumet

Word Count: 575
Showing Page: 1/2
Rrjete shoqerore ne internetNe momentin qe njerezve u kerkohet te mendohen rreth termit Rrjet shoqeror gjeja e pare qe u shkon ndermend eshte rrjeti shoqeror shume popullor Facebook.Facebook padyshim eshte nje shembull I shkelqyer I nje lloji te caktuar rrjeti social,por ai nuk perfaqeson te gjithe gamen e gjere te komuniteteve online qe ekzistojne ne internet.Duke u bazuar ne strukturen dhe qellimin e tyre,rrjetet shoqerore i ndajme ne : forume,blogje,mikroblogje,profesionale ,photo sharing,video sharing dhe te pergjithshme.ForumetForumet jane forma me e hershme e rrjetit soc

Review from student

Studypool Student
" The best tutor out there!!!! "
Ask your homework questions. Receive quality answers!

Type your question here (or upload an image)

1827 tutors are online

Brown University

1271 Tutors

California Institute of Technology
2131 Tutors

Carnegie Mellon University
982 Tutors

Columbia University

1256 Tutors

Dartmouth University

2113 Tutors

Emory University

2279 Tutors

Harvard University

599 Tutors

Massachusetts Institute of Technology2319 Tutors

New York University

1645 Tutors

Notre Dam University

1911 Tutors

Oklahoma University

2122 Tutors

Pennsylvania State University

932 Tutors

Princeton University

1211 Tutors

Stanford University

983 Tutors

University of California

1282 Tutors

Oxford University

123 Tutors

Yale University

2325 Tutors