Veda mishëruar dhe i madh Yogi Shriram Sharma Acharya

Jun 17th, 2015
Studypool Tutor
Alabama Southern Community College
Price: $30 USD

Tutor description

"Kush është Ai Ram, ai që është Krishna ka sot mishërohet si Shri Ramkrishna." Kjo është ajo që është thënë nga të nderuar Paramhans Shri Ramkrishna dhe "Ai që është Shri Ramkrishna Paramhans Shriram Sharma Acharya është".

Word Count: 32997
Showing Page: 1/75
Author: Shriram Sharma themelues Acharya i Familjes Gayatri Ndrkombtare ishte nj i madh shikues Yogi dhe mishrimi i Perndis q shkroi vllime t literaturs shkencore kryesisht mbi tema shpirtrore pr mirqenien dhe paqen botrore. Pr m shum pls shkencore literatur d vizitoni http://www.shriramsharma.com/ http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org www.awgpestore.com dhe http://www.awgp.org/ PRSHKRIMI: Free e-libra n Chakra meditim-ESP, Nirvikalpa Samadhi apo mendimit Trance Lir, arritja Ridhi-Sidhis ose energjit hyjnore, feja e ardhshme shkencore, Gayatri Super Energjis Shkenca & Yoga Kundalini lidhen me Neurosciences-ESP, endokrinologji,, Anatomi Psikologji & Sociologji pr 1) materiale dhe begati shpirtrore dhe 2) t bashkuar botn n mnyr paqsore si nj familje. Jona sht nj website rreptsisht jo-komerciale e cila synon realizimin e ndrrs mosha e vjetr e udhheqsit t madh dhe mendimtart e bots: nj bot t bukur pa kufij. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-libra ultra telepati shndosh parapsikologji metafizika nirvikalpa Ndotja Samadhi Yoga Tantra internet movies hipnoza ekologji astrologjia Ayurveda Kalki bioelectricity operacioni lasers ozonit radar stresi krijimtaris arkeologjia Indus Valley Civilization karburantit Kriza ushqimore mungesa tsunami biografi feje botrore paqe mendjes psikik zot nervore delikate shpirti vetdije hyjnore ekstaz gjndrat endokrine ESP Chakras pleksu

Review from student

Studypool Student
" Thanks for the help. "
Ask your homework questions. Receive quality answers!

Type your question here (or upload an image)

1830 tutors are online

Brown University

1271 Tutors

California Institute of Technology
2131 Tutors

Carnegie Mellon University
982 Tutors

Columbia University

1256 Tutors

Dartmouth University

2113 Tutors

Emory University

2279 Tutors

Harvard University

599 Tutors

Massachusetts Institute of Technology2319 Tutors

New York University

1645 Tutors

Notre Dam University

1911 Tutors

Oklahoma University

2122 Tutors

Pennsylvania State University

932 Tutors

Princeton University

1211 Tutors

Stanford University

983 Tutors

University of California

1282 Tutors

Oxford University

123 Tutors

Yale University

2325 Tutors